Книга еврейской мудрости

Создатель скрыт от тех, кто его ищет и открыт для тех, кто видит его везде.

Шифра Мататияhу

Alexander Kalyagin - biography

Alexander Kalyagin (b. May 25, 1942, Malmyzh, Kirov Oblast, USSR) is a Soviet/Russian actor and director, member of the Public Chamber of Russia, People's Artist of Russia (1983), Laureate of the State Prizes for his works in the theatre and the cinema. Best known for his role in 1975 film Hello, I'm Your Aunt!.

Содержание

Biography

In 1965 he graduated from the Shchukin Teatrical School. He worked in Moscow Art Theatre and some other Moscow theaters. Currently he is an art director of the Moscow Theater 'Et Cetera'. In 1996 he was elected the Head of the Union of Theatrical Figures of Russia. In 2003 he joined the United Russia party.

Filmography

actor

  • Hello, I'm Your Aunt! (1975)
  • Wounded Game (1977)
  • Dead Souls (1984)
  • The Kreutzer Sonata (1987)
  • Me Ivan, You Abraham (1993)

voice actor

  • Leopold the Cat (1975-1987)
  • Tale of Tales (1979)
  • The Overcoat





Автор статьи: Zipora Galitski
Темы статьи: biography
Источник статьи: http://en.wikipedia.org/wiki/Alexander_Kalyagin
В статье упоминаются люди:   Александр Калягин

Эта информация опубликована в соответствии с GNU Free Documentation License (лицензия свободной документации GNU).
Вы должны зайти на сайт под своим именем для того, чтобы иметь возможность редактировать эту статью

Обсуждения

Пожалуйста войдите / зарегистрируйтесь, чтобы оставить комментарий

Добро пожаловать в JewAge!
Узнайте о происхождении своей семьи