Every assembly that is for the sake of Heaven will survive; but if it is not for the sake of Heaven, it will not survive

Yochanan Hasandlar

8 tips voor een goede start op LinkedIn

Stel, je wilt online een baan aannemen en daarvoor moet je mooi cv maken. Mensen zullen uw profiel om verschillende redenen tegenkomen: sommigen zijn op zoek naar mensen om te werven; anderen hebben u persoonlijk ontmoet en willen u aan hun netwerk toevoegen of meer over u te weten komen.Het maakt niet uit hoe of waarom deze mensen je profiel tegenkomen, maar het kan maar beter verdomd indrukwekkend zijn! U kunt zoeken op sollicitatiehulp voordat u solliciteert naar een baan. Hoe krijg je meer aanbevelingen? Wat kan u helpen uw profiel te verbeteren?Verwaarloos de informatie van de eerste impact niet, zoals de keuze van de profielfoto en de persoonlijke samenvatting (kop) en de in te vullen ruimte onder de voor- en achternaam. Vaak wordt dit deel gebruikt om de meest recente bezetting te melden. Tegelijkertijd is het een goede gelegenheid om iets persoonlijker over u te vertellen, aangezien dit de eerste informatie is die de recruiter bereikt. Daarom is het een kans die niet gemist mag worden. Sollicitatiebegeleiding helpt u bij het zoeken naar een baan volgens uw aanwijzing.


Bouw een professioneel profiel op met de belangrijkste ervaringen en vaardigheden die geschikt zijn voor de doelgroep van bedrijven die u wilt onderscheppen. Biedt ook multimedia-inhoud om de presentatie directer, levendiger en bruikbaarder te maken.
Creëer een voldoende groot netwerk van connecties, die dezelfde kansen zullen beïnvloeden om gevonden te worden en uw cv viraal te laten lopen. LinkedIn biedt een reeks mechanismen om in contact te komen met mensen die je niet direct kent. Toch kan het verband houden met uw contacten en de mogelijkheid om de verbinding op te vragen bij degenen die u relevant acht en beïnvloeders in uw sector.
Gebruik LinkedIn actief, plaats opmerkingen en overwegingen, deel updates en communiceer met groepen die zich bezighouden met zaken die verband houden met uw beroep. Begin met het vertellen van uw mening, maak uw ideeën bekend en toon uw nieuwsgierigheid en professionele passie.


Werk aan de trefwoorden die u kenmerken, pas het item Goedkeuring aan (bevestig vaardigheden) en beslis welke woorden u wilt behouden, welke u wilt verwijderen (het ding met de trefwoorden wordt automatisch gemaakt) en welke u wilt toevoegen (niet groter dan 10-15) . Kies op het gebied van aanbevelingen voor opmerkingen van uw superieuren of klanten (geen collega's), met specifieke beschrijvingen van de toegevoegde waarde die waardering bij hen heeft gewekt, maar zonder te overdrijven, vermijd promotionele tonen.
Beroepservaringen: Het curriculum is de drijvende kracht van de gemeenschap. Op LinkedIn zijn veel secties beschikbaar: professionele en academische ervaringen en verworven vaardigheden, maar ook vrijwilligerservaringen, onderscheidingen, projecten, patenten, publicaties en interesses.


Vaardigheden: Maak een lijst van ten minste 30 belangrijke vaardigheden en zorg ervoor dat elk van de top 12 ten minste 10 aantekeningen ontvangt: Geef om te ontvangen, valideer de vaardigheden van collega's en vrienden. U krijgt waarschijnlijk hetzelfde terug.


Aanbevelen: Referenties zijn een geweldige manier om te communiceren dat u een gerespecteerde en competente professional bent. Begin met het aanbevelen van je collega's. Schrijf referenties voor hen op en vermeld waarom u hen als goede werkers beschouwt. Geef minimaal 2 aanbevelingen per week en ga ervan uit hoeveel je ervoor terug krijgt.


The article is about these people: Blik Opcv

This information is published under GNU Free Document License (GFDL).
You should be logged in, in order to edit this article.

Discussion

Please log in / register, to leave a comment

Welcome to JewAge!
Learn about the origins of your family